Ζώμπος Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Ονομάζομαι Ζώμπος Κωνσταντίνος. Γεννήθηκα το 1980 στο Γαλάτσι Αττικής όπου και συνεχίζω να διαμένω με την οικογένειά μου.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος “Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων” της Α.Σ.Ο.Ε.Ε, έχοντας ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Σήμερα είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ με θέμα διατριβής τις έξυπνες πόλεις (smart cities)

Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε στα 20 μου χρόνια ως απασχολούμενος σε εταιρεία ερευνών αγοράς, επιδιώκοντας να συνδυάσω την πρακτική άσκηση και εμπειρία με την ακαδημαϊκή μου εκπαίδευση, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες εργαζόμουν ως εποχιακός διανομέας στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Από το 2005 έως το 2007 εργαζόμουν στη Διεύθυνση Χρηματιστηριακών Εργασιών ενός μεγάλου τραπεζικού ομίλου.

Έπειτα, από το 2007 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαι στον τομέα των Οικονομικών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ανέλαβα θέσεις ευθύνης στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, στις Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. ΑΕ) και στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Παράλληλα από το 2008 έως το 2009 διετέλεσα Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και
Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Γαλατσίου ενώ από το 2011 έως το 2013 ανέλαβα τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών & Οικονομικών Υπηρεσιών.

Το 2015 ίδρυσα την Συμβουλευτική εταιρεία Add Advantage Accounting + Business Consulting, με έδρα το Γαλάτσι. Από το 2019, είμαι αν. Γενικός Διευθυντής στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ).

Στον ελεύθερο μου χρόνο παίζω μπάσκετ με φίλους και αγαπώ το τρέξιμο στο βουνό. Αναζητώ ευκαιρίες για εξορμήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας, μαζί με την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Βικτωρία και τα παιδιά μου, Νικόλα και Θοδωρή, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή μου.

Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ ακούραστα, με αυταπάρνηση και αφοσίωση για μια βιώσιμη, σύγχρονη και προοδευτική Περιφέρεια.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το έργο μου

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ

2006

Υπάλληλος στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. στη διεύθυνση Έργων και Διαχείρισης Πόρων.

2007

Δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου. Μέλος Γ.Σ. Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.)

2008-2009

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης. 6 δενδροφυτεύσεις. 14.430 δέντρα στα Τουρκοβούνια. Ξεκίνησε επιτέλους η ανακύκλωση.

2010

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου. 58 δωρεάν παραστάσεις σε όλες τις γειτονιές.

2011-2013

Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Γαλατσίου. Συνιδρυτής της εθελοντικής ομάδας «Γείτονες».

2014

1ος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στην πόλη.

2015

Ιδρυτής της εταιρείας Add Advantage, Λογιστικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

2018

Υπ. Διδάκτωρ με θέμα διατριβής «Έξυπνες πόλεις» (smart cities).

2019

Επικεφαλής αξιωματικής  αντιπολίτευσης Δήμου Γαλατσίου με την παράταξη «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» Αν. Γενικός Διευθυντής Ε.Α.Γ.Μ.Ε.

2020

Αντιπρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών Π.Ε.Δ. Αττικής.

2023

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

2024

Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Be The First
To Know

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

(+30) 216 700 2549

info@zompos.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Copyright © 2024 Ζώμπος Κωνσταντίνος